Sommerruller

Opdateret: 7. sept. 2018


Jeg har stadig sommerferie og nyder at have tid til at lave lige det, jeg har lyst til. Jeg bruger meget at min tid i hverdagen på at træne, også når det er ferie. Efter en god, hård crossfit time havde jeg heldigvis en masse lækre grøntsager i køleskabet og nogle rispapirer i skabet. Så min hurtige frokost blev asiatiske sommerruller med peanutbutter sauce til, som jeg kunne nyde i solen på min altan.

Du kan jo lave disse rispapir ruller med lige præcis det du har i køleskabet: tofu, nudler, gulerødder, peberfrugt, agurk, salat osv.


Opskrift:

Peanutbutter sauce:

1,5 spsk peanutbutter

1 spsk agave sirup

1 spsk lime juice

2 spsk vand


Fyldet:

spinatblade

rødkål

tomater, skåret i både

stegte svampe

squash, i tynde skiver


  1. Forbered alle dine grøntsager og anret dem på et fad, så de er nemme at putte på dit rispapir.

  2. Fyld en tallerken med vand og dyppe rispapiret ned i vandet til den bliver lidt blød.

  3. Tag rispapiret over på en ny ren tør tallerken og fyld alle dine lækre grøntsager på.

  4. Start med rødkål og så de andre grøntsager. Jeg kan godt lide at tilføje chilimayo og koriander.

  5. Nu er det tid til at samle enderne og dernæst rulle den sammen, som du ville gøre med en burrito. Den klister lidt men, så hænger den godt sammen.

  6. Spis nu dine sunde sommerruller med den lækreste sauce til.


Velbekomme


#vegan #vegansk #mad #lunch #eatplantbased #frederikkesblog


20 visninger