Avocado med syltet rødløg

Opdateret: 7. sept. 2018


Jeg startede dagen ud med en løbetur på 6,5 km i solskin. Nøj det var lækkert med lidt frisk luft, for nu har jeg god samvittighed til at tage i skole og læse hele dagen.


Jeg havde en perfekt avocado og nogle skiver brød fra Meyers som skulle bruges idag, så jeg lavede dette til morgenmad.


Opskrift 1 person

1 avocado

2 ristet skiver brød

rødløg pickles (find opskriften under salater)


Drys:

Hampefrø og chiliflager

(man kan også bruge ristet mandler og pinjekerner)


  1. Det er meget simpelt men lækkert. Du rister 2 skiver brød

  2. Skær avocadoen i skiver.

  3. Fordel avocadoen oven på brødet og drys hampefrø og chiliflager oven på.

  4. Smag til med salt og peber.

Jeg sørger altid for at have pickles i køleskabet, da jeg bruger det i salater eller sandwich. Det giver lige det ekstra. Her har jeg brugt syltet rødløg, som har en dejlig sød smag.


Velbekomme.

Jeg nyder altid min morgenmad med en kop varm te eller mynte vand


#vegan #vegansk #veggie #breakfast #spisdigglad #sundhed #frederikkesblog





12 visninger