Bananpandekager uden sukker



Det er lørdag. Så selvfølgelig skal vi smovse bananpandekager idag. Jeg deler opskriften med jer her under. Rigtig god fornøjelse i køkkenet.


Ingredienser til ca. 20 stk

4 spsk havregryn

2 store modne bananer

saften fra 1 citron

2 dl vanilje sojadrik

1/2 tsk stødt kardemomme 1 tsk vaniljepulver

1,5 dl mel

2 tsk bagepulver


Topping:

Soja yoghurt

Frysetørret hindbær

Hakket mandler


Fremgangsmåde

Blend alle ingredienserne i en blender eller med en stavblender til en ensartet masse.

Hæld nogle klatter dej på en mellemvarm pande sammen med lidt plantesmør.

Vend dem når der er en masse små bobler i dejen - ca efter 1 min. Gentag indtil alt dejen er opbrugt. Hvis du ikke vil lave dem alle på en gang, kan du sagtens gemme dejen i køleskabet og lave nogle flere dagen efter.

Server og spis evt med soja yoghurt, frysetørret hindbær og hakkede mandler. Velbekomme






Recipe in English

Ingredients for approx. 20 pieces

4 tbsp oat

2 large ripe banana

1 lemon (the juice )

2 dl vanilla soj milk

1/2 teaspoon cardamom 1 teaspoon vanilla sugar

1,5 dl flour

2 teaspoon baking soda


Topping:

Soj yoghurt

freeze-dried raspberries

Chopped almonds Mix all the ingredients together in a blender so you'll have a smooth texture. Pure the pancake mass on a hot pan with some vegan butter. Flip the pancake when you see small bobbles approx. after 1 min. If you can eat all the pancakes at once, save the dough in the refrigerator and make the rest the day after. Enjoy your banana pancakes with soy yoghurt and almonds on top. Frederikke