Dadelkugler

Opdateret: 2. apr. 2019

Dadelkugler smager simpelthen bare for godt. Der findes mange forskellige varianter fx kardemomme, lakridspulver eller andet lækkert, men jeg er stor fan af chokolade. Så disse er lavet på kakaopulver, da jeg altid har det i skabene, så jeg lynhurtigt kan lave dem.

De her dadelkugler er jeg blevet ret vilde med og laver dem så ofte at jeg ikke måler nogle af ingredienserne af. Jeg hælder bare det hele ned i en blender og smager efter når jeg synes de har den rette konsistens og farve.


Ingredienser:

150g dadler uden sten

1 spsk kokosolie

3 spsk kokosmel

10-20 mandler

1/2 tsk vanilje pulver

3 spsk kakaopulver

1 spsk peanutbutter



Fremgangsmåde:

Hak dadlerne groft. Kør det hele sammen i en foodprocessor til en glat masse eller blend det i en minihakker - hvis du gør det i en minihakker så start med mandler, krydderier og dadler. Dernæst resten af ingredienserne.


Form til små kugler og tril dem i kokosmel eller frysetørret hindbær. Jeg synes de smager bedst når de er helt kolde så stil dem gerne på køl i en times tid i en beholder.


Håber i kan lide dem