De 2 bedste hummus


Jeg er nok den største fan af hummus. Mine veninder kalder mig hummusdronningen :D Jeg bruger det ofte som spread på brød eller som tilbehør til salater. Det fungerer bare til det hele, synes jeg. Her er mine to yndlings opskrifter, som du kan lave, hvis du har en dåse kikærter. Hvis du for eksempel ønsker at lave en stor portion thai style hummus, så tilføjer du bare alle kikærterne og kommer lidt ekstra af ingredienserne i blenderen.

Håber I kan lide.


Ingredienser:

Edamame hummus

1/2 dåse kikærter (udblødte)

50 ml kikærtevand

1 fed hvidløg

4 spsk optøet edamamebønner (eller ærter evt )

1 tsk sesamolie

1 tsk salt

Peber


Thai style hummus

1/2 dåse kikærter (udblødte)

50 ml kikærtevand

1 tsk peanutbutter

1 tsk rød karry paste

1/2 citron saft

1 spsk sojasauce


Det kan ikke være nemmere. Kom alle ingredienserne i en blender og blend det til en ønskede konsistens. Nogle kan lide den mere flydende end andre.


Voila. ;-)

Hvis du ikke får dem spist lige med det samme, så gem dem i en tæt lukket beholder og put dem på køl.36 visninger