Jackfruit i rød karry





Ingredienser til 2 personer

1 jackfruit curry

1 løg

2 hvidløg

1 tsk kokosolie

3 gulerødder

1 rød peberfrugt

1/2 squash

2 tsk rød karry paste

1 dåse kokosmælk

1 spsk sojasause

Tilbehør:

1 pose ris

1 forårsløg Peanuts


Fremgangsmåde



  1. Skær løg fint og hak hvidløg. Steg det af i lidt kokosolie i en dyb pande ved mellem varme.

  2. Snit gulerødder og squash i mindre tern og tilsæt til panden.

  3. Tilsæt nu posen indhold med jackfruit til panden. Jeg hakker lige stykkerne i mindre stykker, mens de er på panden.

  4. Skær peberfrugt i strimler og tilsæt til panden

  5. Tilføj rød karry paste og steg af med grøntsagerne

  6. Tilsidst tilføjes kokosmælk og soja. Lad det simre et par minutter til grøntsagerne er lidt møre, men ikke udkogte, da det er lækkert der stadig er bid i.

  7. Kog ris efter anvisningen og server med retten samt snittet forårsløg og peanuts.

  8. Velbekomme



God påske derude. Pas på hinanden og hæng i lidt i endnu. Hold afstand.. vask og sprit fingre... ofte... Så er jeg sikker på vi nok skal komme sikkert igennem denne coronakrise.


Lad os krydse fingre for, at vi kan skåle og mødes med venner og familier snart.


Endtil da må vi stå #sammenhverforsig.


Ønsker dig en dejlig dag. Nyd det skønne forårsvejr, og nyd den ekstra tid du måske har til at gå i haven, i køkkenet eller noget andet, hvor man kan fordybe sig.


God fornøjelse hvis du går i køkkenet og laver min jackfruit karry ret.


@tag mig endelig på instagram så jeg kan se jeres variationer af min ret


Knus :*





13 visninger