Kantareller i sojafløde

Opdateret: 7. sept. 2018



Super enkelt og smager himmelsk! Lige nu er det kantarelsæson, så det er nu vi skal bruge de friske svampe i jordbunden.


Ingredienser:

2 skiver ristet brød

1 bakke kantareller

1 spsk soja

½ karton sojafløde

salt

peber


Fremgangsmåde:

  1. Børst dine kantareller rene og steg dem på panden med sojasauce, salt og godt med peber. Dernæst kom halvdelen af en karton sojafløde i og lad det simre i 4-5 minutter. Svampene afgiver en masse smag til fløden, så det bliver super lækkert.

  2. Rist i mellemtiden 2 skiver brød.

  3. Kom kantarel sovsen oven på brødet og top med krydderurter, jeg brugte persille fra min altankasse


God fornøjelse og god svampejagt


#vegan #vegansk #frederikkesblog #svampejagt #plantebaseretkost

16 visninger