Mango/spinat smoothie

Opdateret: 25. sept. 2018Denne smoothie har en cremet og næsten is-agtig konsistens, som jeg elsker. Jeg spiser næsten altid smoothie til morgenmad med forkellige frosne bær og min hjemmelavet granola. Jeg har serveret den i mine flotte coconut bowls fra yanacph.dk


Opskrift til 2 personer

Ingredienser:

3 frosne bananer

en håndfuld frosne mango stykker

2 kugler frossen spinat

1 spsk spirulina

½ - 1 dl soyamilk med vanilje smag

2 dadler uden sten


Topping:

Hjemmelavet granola

Hampefrø

Kokos flager

nøddesmør


  1. Kom alle ingredienserne i en High speed blender og blend det et par minutter til du har en ensartet konsistens.

  2. Hæld den op i 2 skåle og top med hjemmelavet granola, hampefrø, kokosflager og masser af nøddesmør. Mums.

Velbekomme


10 visninger