Overnight-oats med soja yoghurt

Opdateret: 7. feb. 2019


Jeg er helt vild med denne sag!! Det smager sindsyg lækkert, og så er det super enkelt at lave om aften inden sengetid. Jeg glæder mig altid til morgenmad næste morgen. Når jeg tager det ud af køleskabet kommer jeg altid lidt vand ved og rører rundt. Jeg kan godt lide at toppe med lidt frisk frugt eller müsli.


Det bliver ikke nemmere. Vil du gerne have en hurtig og mættende morgenmad? Så bland disse ingredienserne sammen om aften og så er det bare med at spise enten hjemme eller tage med på farten.


Ingredienser til en stor portion (kan mætte 2 personer):

4 spsk soja yoghurt (alpro med vanilje)

1 dadel

et drys vaniljesukker

15 mandler

2 spsk chiafrø

1 spsk hørfrø

4 spsk havregryn ca 0,75 dl vand


Fremgangsmåde: Hak dadel og mandler groft Bland alle ingredienserne sammen og rør godt rundt. Opbevar din havregrød i en tætlukket beholder i køleskabet et par timer eller gerne natten over. Næste dag kan du evt komme lidt vand ved hvis din grød er alt for fast i konsistensen. Spis din overnight-oats med frisk frugt eller lidt knas. Velbekomme
40 visninger1 kommentar