Pasta med persille pesto og grøn salat



Yndlingsret lige for tiden :o Det er den perfekte kombination af hvidløg, persille og masser af veggie parmesan. Jeg servede den for mine gæster (som er kødspisere), og de var ellevilde med den.


Du finder opskriften til 4 personer her


Ingredienser:

2-3 spsk græskerkerner

1 pose cashew nødder

2 spsk gærflager (købes i helsebutikker)

salt

4 fed hvidløg

et bundt persille (eller en håndfuld basilikum)

500 gram spaghetti


Salat:

1 bakke rucola

4-5 blommetomater

2 rødløg


Fremgangsmåde:

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft

  2. Rist græskarkerne gyldne på en pande

  3. Skær tomater og rødløg i smalle både og kom det på en bradepande. Drys olie, salt og peber på og bag det i ovnen i 15 min.

  4. Kom cashewnødder, 1 tsk salt og gærflager i en blender. Kom veggie parmasanen i en skål på spisebordet

  5. Kom hvidløg, salt, ristede græskarkerner, persille (og basilikum hvis du har det) i en blender med 1 dl olie. Kør det til en grov pesto. Smag den gerne til med salt og peber

  6. Kog vand til pasta og når vandet bobler kommer du spaghetti i. Kog den al dente, ca 10 min.

  7. Si vandet fra pastaen og vend din persille/basilikum pesto i.

  8. Bland de bagte tomater og rødløg med rucola og server

Server den varme pasta med tomat-rucolasalt til og din hjemmelavet parmasan.

Velbekomme og håber I kan lide opskriften


#vegansk #mad #inspiration #dengrønneverden #plantebaseret #vegan #livsstil #frederikkesblog #minrejse


Denne ret er inspireret af aarstiderne.dk

29 visninger