Perlebyggrød med hindbær og karamelsovs


Efter jeg er blevet veganer har jeg søgt en masse inspiration hos andre veganere for at lade mig inspirere af, hvad de spiser til morgenmad. Den klassiske er jo en smoothie, men der er også mange, der spiser grød til morgenmad, især nu her hvor det begynder at blive koldt. Det er faktisk rigtig hyggeligt at starte dagen med en varm grød.

Denne grød er mættende og fyldt med lækre toppings, der næsten smager af slik. Hindbær, æble og flydende karamelsovs.. mums jeg er solgt.


Perlebyggrød til 1 person

50 gr perlebyg

2 spsk havregryn

200 ml havremælk

100 ml vand

salt

1 spsk sukker

vaniljepulver


Topping

en håndfyld frosne hindbær

en skive æble

Karamelsovs


Fremgangsmåde:

Kom det hele i en gryde og kog det i 30 min, mens du rører i det undervejs.

Tilsæt frosne hindbær i grøden de sidste par minutter

Server din perlebyggrød med æble stykker, hakkede mandler og flydende karamelsovs på toppen


Velbekomme

24 visninger