Polenta med stegt grønt


Denne farverige ret kan måske give lidt inspiration, når klokken bliver mange, og man skal bikse noget lækkert og nemt sammen.


Opskrift til 2 personer

Ingredienser:

100 gram polenta

500 ml vand

1 karton sojafløde

1 dåse majs

4 gulerødder (tynde strimler)

1 squash (i tern af 1x1 cm)

2 fed hvidløg

1 cm frisk revet ingefær

½ tsk karry

2-3 håndfulde spinat

1 rød chili

1 citron

salt og peber


Fremgangsmåde:

  1. Sæt vand over til polenta

  2. Kog polenta i 10 min og husk at røre rundt hele tiden, så den ikke klumper. Jeg brugte et piskeris. Tilføj sojafløden undervejs og smag til med salt og peber

  3. Forebered grøntsagerne som beskrevet på ingredienslisten

  4. Steg grøntsagerne på en pande med lidt olie. Tilføj frisk revet ingefær og krydderier.

  5. Tilsæt spinaten til panden og steg yderligere et par minutter.

  6. Smag til med citronsaft, finthakket chili, salt og peber

Server den cremet polenta i bunden og top med grøntsagerne.


Velbekomme


Rigtig god aften, håber I har lyst til at prøve at lave noget af min mad, så man kan tilføje lidt flere grønne retter på middagsbordet. Tag mig endelig på instagram, hvis du laver noget, så kan jeg se dine kreationer, hvis du bruger #frederikkesblog eller @frederikkepihl.


#aftensmad #vegansk #vegan #plantebaseret #frederikkesblog #cultureliving #Bitzliving


Inspireret af Aarstiderne

27 visninger