Quinoa sommersalat


Oh wow de her smage er sooo delicious. Har samlet en opskrift på EN stor lækker salat som indeholder noget sødt, sprødt og salt.


Denne Quinoa sommersalat er perfekt at lave en stor portion af og tage med på farten, når man skal på arbejde eller på studiet.


Det er en flot sommersalat, der er god som tilbehør eller hvis man gerne vil have en let aftensmad. Jeg spiste den fx med en hjemmelavet hummus, og det kan sagtens mætte.


Her under finder i opskriften, håber den kan friste, og du kan lide den.


Tag mig endelig på instagram (@frederikkepihl) hvis du laver den. Det vil betyde meget. Håber du kan bruge opskriften.



Ingredienser til en skål Quinoa sommersalat

(4 personer - salat som tilbehør til en hovedret)


1,5 dl quinoa

3 dl vand

250 gr tomater

1 tsk sukker

3 dl edamame bønner

2 dl kidney bønner

1 bdt persille

1 grantæble (2 dl i pillet tilstand)





Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader

Rens tomaterne og skær dem i både. Læg bagepapir på en bradepande og fordel tomaterne der på. Drys salt, peber og sukker over. Bag tomaterne i 15-20 min.

Kog quinoa i 7-8 min og lad det trække 5-10 min med låg.

Skær granatæblet i 4 både, så er det nemmere at skille dem ad. Jeg gør det ned i en plastikpose, og så sikre jeg tilsidst, at der ikke er nogle stykker af den hvide del af granatæblet i plastikposen, da det ikke smager godt.

Hak persillen groft. Skyl kidneybønner rene for det vand, som de ligger i.

Find en skål frem og bland alle ingredienserne sammen. Tilsæt godt med salt og peber og rør rundt. Så er der serveret.


Velbekomme


14 visninger