Raw cake

Opdateret: 3. juli 2018

Denne dadel raw cake kan man opbevare på frys eller køl og tage nogle stykker op når man har lyst til en lækker haps. Giv denne opskrift en chance og fortæl mig om i er lige så vilde med den som jeg er :-)


Ingredienser:

150 gr dadler uden sten

1 spsk kokosolie

3 spsk kokosmel

10 mandler

10 hasselnødder

1/2 tsk vaniljepulver

3 spsk kakaopulver

1 tsk rom essens (eller efter smag)


Pynt:

Frysetørret hindbær

kokos


Fremgangsmåde:

Det kan ikke være nemmere. Du kører bare alle ingredienserne sammen i en foodprocesser eller mini-blender til det bliver en glat ensartet masse.

Hæld dadelmassen ud på et stykke bagepapir og tryk det glat og jævn med fingerne. Jeg folder bagepapiret omkring massen ligesom en pakke, så man kan forme det til en firkant. Pynt til sidst med kokos og frysetørret hindbær og bevar på frys/køl i min. en time inden servering. Nyd dem afkølet.


30 visninger