Regnbue-kaos

Opdateret: 7. sept. 2018


I aften fik vi bulgur med alle regnbuensfarver. Det smagte super lækkert, og jeg lavede en stor portion, så nu er der også madpakke til min kæreste og jeg i morgen. Det er altid et plus, når man har en lang skoledag eller arbejdsdag.


Opskrift:

200 gr bønner (dampet)

3 dl bulgur

1/2 rødkål (fintsnittet)

1 forårsløg

en håndfuld cherry tomater

2 portobello svampe

en håndfuld mandler


Start med at sætte 4,5 dl vand over til bulgur. Når det koger putter du bulgur i gryden og koges ved svag varme i 10 min. Rens og snit bønnerne i mindre stykker og damp dem på en pande med 1 dl vand i. Snit forårsløg, rødkål, og tomaterne og fordel dem i hver sin skål.

Skær portobello svampene i 1 cm tern og steg på panden med lidt soya sauce. Kom de ristede svampe i en skål.

Rist mandlerne af på en tør pande til de dufter dejligt og hak dem groft bagefter.


Nu er der mad og du skal bare sammensætte alle grøntsagerne, som du har lyst og tilføje din ynglings chili mayo.


Velbekomme.


#vegan #vegnask #plantbased #bowls #dinner


17 visninger