Rugbrødsbolle med kikærtesalat

Når det er helligdage, og man glemmer at handle ind, elsker jeg at lave vis-mig-dit-køleskab til aftensmad. Idag blev det til en nyfortolket udgave af min kikærtesalat, da jeg puttede de ingredienser i, jeg lige havde herhjemme.

Jeg har også fået nogle produkter fra Valsemøllen i gave som bl.a var rugbrød. Så det gav jeg et forsøg, og det endte meget vellykket synes jeg. Har aldrig prøvet at bage mit eget rugbrød før, men det var overraksende nemt, og det smager fantastisk. Jeg lavede Valsemøllens grov kerne rugbrød og nogle boller ud af dejen, der var tilovers, så dem vil jeg bruge i madpakken.


Her får du opskriften på min nye udgave af kikærtesalat, så kan du se, om du har det samme i skabene, som jeg. Slå fantasien løs og så håber jeg, du får et lækker måltid mad.


Ingredienser til en portion

1 dåse kikærter

1 spsk finthakket soltørret tomater

1 tsk dijon sennep

1 spsk vegansk mayo

1 gulerod, revet

1 forårsløg, finthakket

4-5 cm af et spidskål hoved, finthakket

salt og peber


Fremgangsmåde

Bland alle ingredienserne sammen og mas med en gaffel eller en kartoffelhakker. Så det får en grov tekstur. Smag til med salt og peber. Vupti, så er det bare med at smage kikærtesalaten på en friskbagt skive rugbrød, eller hvad du lige kan finde.


Velbekomme
Dette indlæg indeholde reklame fra Valsemøllen.dk


4 visninger