Stegt spidskål med portobello svampe og rød pesto
Jeg tog væk fra det varme og tætpakkede København for at mødes med nogle dejlige venner i et sommerhus i Gilleleje. Det er skønt med sommerferie. Nu er der ingen stres for, der er tid til at nå alt, det man gerne vil.


Jeg elsker at få trænet en masse og afslutte min workout med en svømmetur i Nordhavn. Jeg har meldt mig ud af Norce Crossfit, da jeg er gået fra min kæreste, og da han også træner i samme center, følte jeg ikke, at jeg skulle støde ind i ham hele tiden, nu hvor vi har valgt ikke at være samme mere.


Jeg er har meldt mig ind i Fitness world og er begyndt til Tennis - hvilket er sindsyg fedt. Så jeg er hoppet ud i nye eventyr og udfordringer, som jeg glæder mig meget til.


Nå tilbage til det, det hele handler om. Denne lækre grønne tallerken som ikke tog mange minutter at lave. Jeg elsker Valsemøllen´s nye pesto blandinger, de smager virkelig godt ovenpå salater, rugbrødsmadder og meget andet. Så dem må du holde øje med, når du er ude og handle næste gang.

Her har jeg blandet det med quinoa så det får en dejlig smag af pesto.

Opskrift til 2 personer

1,5 dl quinoa

3 dl vand

2 portobellosvampe

2 spsk sojasauce

1 hvidløg

1/2 spidskål

1 squash

1 pose pesto fra valsemøllen

Evt 1 avokado og 1 lime


Fremgangsmåde

Start med at sætte vand over til quinoa. Kog det efter brugsvejledningen

Skær squash ud i tern og steg det på en pande.

Skær portobellosvampe i skiver.

Hak hvidløg fint og steg det på en anden pand med lidt olie. Tilsæt portobello svampe og soja.

Halver det halve spidskål og drys olie og salt hen over. Steg det af på en brandvarm pande eller på grillen hvis du har gang i den. Den skal have varme på alle siderne.

Rør din pesto sammen med olie og vand som der står bag på posen.

Når quinoaen er færdig kan du blande et 2 spsk i og røre godt rundt.

Anret 2 dybe tallerkner med lidt quinoa, stegt spidskål, de soja stegte svampe og squash. Top evt med lime og en halv avokado. Voila og velbekomme
Dette indhold indeholder reklame fra Valsemøllen.dk

50 visninger