Syltet rødløg

Opdateret: 2. feb. 2019



Det er virkelig lækkert at have syltet rødløg i køleskabet! Jeg bruger det til rigtigt meget i min madlavning for at tilføje det ekstra smag og sødme. Du kan putte det i din sandwich, salater eller oven på en avokado mad. Man kan sylte fx gulerødder, rødbede og rødkål. Dine pickles kan holde sig i køleskabet i et tæt lukket glas i op til 3 uger.


Denne opskrift kommer fra kogebogen BOWLS, som jeg er virkelig glad for. Der er både vegetariske og vegansk mad. Denne opskrift kan være en base, hvis man vil sylte andre råvarer.



Rødløg pickles til et mellem størrelse glas:

1/2 dl æblecidereddike

2 dl vand

1 tsk salt

1/2 tsk sukker

2 rødløg i skiver


Kog æblecidereddike, vand, salt og sukker et par minutter i en gryde.

Kom alle ingredienserne i et sterilt glas, det kan gøres ved at koge det. Skru låget på og ryst glasset lidt. Opbevares i køleskabet i op til 3 uger.


#vegan #pickles #supervegansk #farverigtmad

#spisdigglad #efterår

29 visninger