Vegansk burger med det hele


Uhh denne saftige burger med smeltet "ost" får tænderne til at løbe i vand.

Skal du have burger iaften, så køb bønnefars fra Irma lavet på butterbeans, kidnebønner, edamamebønner, rødløg og persille. Virkelig delikat.


Ingredienser til 4 stk

4 burgerboller af den gode slags

1 x bønnefars fra Irma

2 tomater, skåret i skiver

1 løg, skåret i skiver

Iceburg salt

Vegansk ost fra Jeezly perfekt pizza ( den har en lyserød indpakning med en mus på)


Fremgangsmåde

  1. Forbered alle grøntsagerne

  2. Tænd ovnen så du kan varme burgerbollerne

  3. Steg løg ringene af på en pande med lidt olie og salt og peber

  4. Lav et fad med salat, tomat og de stegte løg

  5. Del farsen i 4 lige store dele

  6. Form farsen og steg bøfferne på panden 3 minutter på hver side ellers hænger farsen ikke sammen.

  7. Varm burgerbollerne i ovnen et par minutter

  8. Læg nu et stykke ost på bøffen, mens den får det sidste varme. Når osten er smeltet, tager du burgerbollerne ud af ovnen og anretter din burger, som du bedst kan lide den med chilimayo og alt det gode.

  9. Så er der serveret


Du kan altid lave en grøn salt til eller ovnbagt kartofler som tilbehør.


Velbekomme og god fornøjelse

21 visninger