Vegansk Müsli med tranebær

Hjemmelavet vegansk müsli med gode råvarer fra Valsemøllen er det bedste jeg ved. Jeg lavede en kæmpe portion af denne opskrift til min venindes bryllup, da jeg stod for morgenmaden til dagen efter. Jeg fik rigtig meget positiv respons, så nu får i opskriften, og kan selv gå i køkkenet og trylle lidt lækker knas til morgenmaden. Jeg er selv stor forbruger af denne müsli, og går helt panik hvis ikke mit lager er fyldt op her hjemme. Den smager super godt oven på min morgensmoothie med bær og grøntsager. Så er dagen skudt godt i gang og man ved at blodsukkeret er stabilt langt tid.

Har du også fået lyst til at prøve min opskrift kan du finde den her under.Ingredienser:

350 g havregryn

100 g græskarkerner fra valsemøllen

100 g solsikkefrø fra valsemøllen

50 g hørfrø

50 g kokosmel 50 g mandler (hakket)

1,5-2 dl lys sirup

en håndfuld tranebær


Fremgangsmåde: Bland først havregryn, græskarkerner, solsikkefrø, hørfrø, kokosmel og mandler sammen. Hæld lys sirup i og fordel grundigt i massen så der ikke er noget tørt tilbage.

Tænd ovnen på 180 grader og tag bradepanden ud. Beklæd den med bagepapir og fordel müsli massen på bradepanden.

Bag müslien i ca 11-12 minutter.

Rør i müslien efter ca. 8 min, så den ikke brænder på og den bliver bagt over det hele. Den skal have en gylden farve.

Lad müslien køle helt af, så bliver den sprød og knasende. Strø tilsidst tranebær over. Opbevar din hjemmelavet müsli i en tætlukket beholder på køkkenbordet.


Velbekomme27 visninger