Vegansk saltkaramel



Jeg vidste ikke man kunne lave så lækker en karamelsovs uden mælkeprodukter :o Denne opskrift smager dejligt og er kun bestående af 3 ingredienser. Hvis du er fan af søde sager, så ville jeg ikke vente med at lave denne saltkaramelsovs. Du kan opbevare den på køl, så kan man altid hive den frem, hvis morgenmaden skal være ekstra god, eller hvis du har bagt chokolade kage/muffin, så er karamelsovs genial som topping.


Opskrift

1 dåse kokosmælk

1 dl mørk sirup

1 knivspids salt


Fremgangsmåde

  1. Hæld kokosmælk og sirup i en gryde og lad det koge i 5 minutters tid.

  2. Husk at røre rundt i det hele tiden. Tilføj lidt salt

  3. Skru ned til lav temperatur og lad karamellen simre i 60 til 80 minutter. Når du kan se din karamel har skiftet farve - mørkere i farven, så er den færdig

  4. Hæld den i et glas og opbevar på køl et par timer, da karamellen sætter sig og bliver tyk i konsistensen.

Velbekomme





Denne opskrift er fra knæhøjkarse og findes her

124 visninger